Piha- ja ongelmapuiden kaatopalvelu Mäntylä

Yleistä puunkaadosta Ulvilassa

Pihapuu kasvaa ongelmallisesti kaadettavassa paikassa. Puuston kaataminen toteutetaan ammattitaitoisesti asiakkaan toiveet huomioiden. Tässä ovat Piha- ja ongelmapuiden kaatopalvelu Mäntylän liikeidean menestystekijät. Piha- ja ongelmapuiden kaatopalvelu Mäntylän www.mäntylä.fi perustamisvuosi oli 1998. Tiedot löytyvät lisäksi Yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä (Y-tunnus: 1441052-9).

Satakunnassa (Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Luvia, Lavia jne.) omakotitalon omistava on merkittävä palveluntilaaja. Kokemäenjoen ja Pihlavanluodon saarissa ongelmapuiden kaatoa kesämökeillä. Palvelu toteutetaan asiakasystävällisesti urakalla ja tilaajalle muodostuu etukäteen tieto palvelun kokonaishinnasta. Palvelut-, Kuvia- ja Yhteystiedot-sivulla on tarkempi kuvaus toiminnasta.

Piha- ja ongelmapuiden kaatopalvelun liiketoiminnasta ja riskien hallinnasta vastaa metsätalousinsinööri (ylempi AMK) Ari Mäntylä. Vuosikymmenien kokemus ongelmapuiden kaadossa, metsätyössä ja puunkaadon opetuksessa synnyttävät huippuosaamista sekä edellytykset vaativissa olosuhteissa toteuttaa asiakkaan toiveita yksityiskohtaisen turvallisesti.

Vakuutuksena Piha- ja ongelmapuiden kaatopalvelu Mäntylässä www.mäntylä.fi on puunkaatoon tarkoitettu 504 000 euron vastuuvakuutus LähiTapiolassa. Tämä antaa teille mahdollisuuden vaikuttaa taloudelliseen riskiin ongelmapuunkaadossa pihassa tai muussa vaativassa ympäristössä.